Vrienden

 Nederland: 

http://www.vlow.nu/  Deze Stichting wil onderzoeken in hoeverre een geheel andere manier van denken en handelen de gang van zaken in de maatschappij kan verbeteren. De kennis die de laatste 25 jaar ontwikkeld is in een huisartsenpraktijk te Groningen, blijkt mogelijkheden te bieden voor een beter begrijpen van een ontstaansmechanisme van zowel de lichamelijke als geestelijke ziekten, en voor een beter zicht krijgen op maatschappelijke en juridische probleemsituaties. De basis van de stichting gaat over een Nieuw paradigma - verworven door kennis van de afgelopen 20 jaar afkomstig van o.a. N.D. Walsch.

http://www.hetnieuweinzicht.nl/ Eén van de belangrijkste doelstellingen van de Millennium-Visie is bekendheid te geven aan het (leken)publiek of de gemeenschap over de mogelijkheid door op een dieper niveau met je innerlijk wezen – je ziel, je geest en je lichaam – én de verbondenheid met Universele Kosmische Levensenergie te leren werken aan jezelf door fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ten volle uit te ontwikkelen. Initiatiefnemer van stichting Millenium-Visie: Hans Zevenboom. Hans Zevenboom heeft de stichting opgezet vooral vanuit zijn verworven inspiraties door het lezen van de boeken van auteur N.D. Walsch.

http://www.achterdesamenleving.nl Dit platform staat open voor artikelschrijvers met een Nieuwe Spiritualiteit visie. Douwe Beerda is oprichter van dit mooie platform en werkt vanuit de Nieuwe Spiritualiteit uit Gesprekken met God.

http://happyzenheart.nl/ Het organiseren van spirituele lezingen, spirituele seminars, spirituele workshops gebaseerd op onderwerpen van spirituele boeken is waar HappyZenHeart voor staat. Happyzenheart organiseert ook lezingen over het materiaal uit de Gesprekken met God boeken.

http://geoffreydejong.nl/ Eigenaar HappyZenheart, organiseert met Sander Viergever lezingen over de Gesprekken met God boeken. Geoffrey is internetmarketeer, basketballiefhebber, freelance videomaker en fervent lezer van spirituele boeken.

https://www.massagereikibreda.com/ Wilma, energetisch therapeut en Reiki master heeft in de begindagen van Gesprekken met God Community een belangrijke rol gespeeld tijdens de eerste studiegroepen GmG die wij deden begeleiden. Wilma is een wijze en deskundige vrouw zo heb ik haar ervaren in reiki maar ook in energie en (groeps-) meditaties verrichten.

Internationaal:

http://www.nealedonaldwalsch.com

http://www.anniesims.com